2# Bónusz az első 250 tartalommarketing könyv rendelőnek

Kategória: Ötletből - Siker | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Most igazán megéri időben megrendelned a tartalommarketing a gyakorlatban című könyvet, mert az első 250 rendelő megkapja a TOP marketingesekkel és szakértőkkel készített interjúkat. Összesen 7 fantasztikus, egyenként 1 órás hangfelvételt készítettem, amiket árulni lehet, annyira hasznosak és szórakoztatóak lettek.

 

 

Extra bónuszok a leggyorsabbaknak:

 

2# Online Katapult

Ők azok a fiatal marketing tehetségek, akik 2016-ban robbantak be a marketing világába, és egyből nettó 50 millió Ft árbevétellel zárták az üzleti évüket.

 

2# Bónusz az első 250 tartalommarketing könyv rendelőnek
 
 
 

 

Ha időben rendelsz, megkapod az Online Katapulttal készült interjú teljes hanganyagát



Mitől olyan izgalmas ez az interjú?

 

Egy sötét kis „putriban” dolgoztak, virslit ettek, hogy felépítsék és megalapozzák a vállalkozásukat. Sok lemondás és munka vezetett a látszólag könnyen jött sikerhez. Ebben a jó kedélyű és sokszor nevetésbe fulladt interjúban többek között a sikerük technikai és személyes okait osztják meg.

A beszélgetésben elmondják, honnan van a marketing tapasztalatuk, mi az a reklám, hogyan lesz egy villamosmérnökből sikertelen póló árus, majd a konvertálás szakértője. Szó esik a találkozásuk történetéről és arról, hogy ebben milyen szerepe volt ebben egy ismert marketingesnek.

 



 

Kiderül mire költötték az első milliókat, hogyan osztoznak a bevételeken és mit szólnak a szüleika kapcsolatukhoz.

Természetesen most is ontják a hasznos információkat, így érdemes lesz azokat kijegyzetelned. Megtudod, hogy miért a modellezés a sikerük titka, hogyan adnak el a cikkek és miért az értékadó tartalom lett a fő eleme a sikeres kampányolásnak (erről most jelent meg az új könyvük).

Sok okos gondolatot kaptok arról, hogyan lehet eladni egy drágább terméket, mit érdemes tanítanod a piacodnak, mi az értékelvű marketing és miért rossz az a biznisz, ahol félteni kell a szakértői tudást.

Elmondják neked, milyen problémát látnak a hazai marketing tanácsadói piacon, és ezt te hogyan tudod használni a saját vállalkozásodban.

Érintjük a konkurencia és a vevők kezelését, az interjú végén pedig kiderül, milyen meglepő fordulatra készülnek a közeljövőben.

 

 

Belehallgatnál az interjúba?

 

Itt van egy pár perces rész az elejéből. A folytatás csak egyre jobb lett :)

 

A teljes interjú 1:14 perc és itt a könyvhöz adom neked

 

Ne csak ezért, de ha tetszett az interjú, akkor rendeld meg a Tartalommarketing a gyakorlatban könyvet és legyél az első 250 vásárló között.
 

Ha van olyan ismerősöd, akivel megosztanád, csak kattints lent a megosztási ikonokra.

Vissza

Címkék : TMGY, interjú

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 



Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.