Így segít a chatbot leszámolni a halogatással

Kategória: Ötletből - Siker | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Már 20 perce görgetem a Facebookot, elolvastam az összes hírt, megnéztem az összes vicces oldalt és most felállok, hogy vizet igyak. Mindent megteszek, csak ne kelljen nekiállni megírni ezt a cikket. Ismerős? 

 

Be kell vallanunk magunknak, hogy hajlamosak vagyunk arra, hogy halogassuk a feladatainkat. Tudjuk, hogy meg kellene csinálni, de mégsem tesszük meg. Mintha lenne valami ellentétes erő, ami folyamatosan ellenünk dolgozik.

 

 

Így segít a chatbot leszámolni a halogatással

Te sem érted, hogy miért halogatod folyton a különböző feladataidat? Én sem, de hoztam rá egy megoldás

 

Mi már jó barátok vagyunk a halogatással, régóta ismerem ezt az énemet. Rengeteg módszert dolgoztam ki arra, hogy rá tudjam venni magam a munkára. A tartalommarketing a gyakorlatban könyvemben írtam is erről részletesen és osztottam meg veled technikákat.

 

Az egyik legjobb tanács, amit kaptam pedig úgy szól: "ha valaminek az elvégzésére már nem bírod rávenni magad, akkor vegyél fel egy alkalmazottat vagy szervezd ki". Zseniális. Annyival egészíteném ki, hogy esetleg automatizáld.

 

Miért halogatjuk a feladatok elvégzését?

 

Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Viszont minél tovább tolok valamit, annál biztosabb, hogy elfelejtem és a valamikorból, soha lesz.

 

Ugyanezt a tendenciát látom azoknál a cégeknél is, akik tartalommarketingeznek. Már tudják milyen feladatokat kellene megvalósítani, de még halasztják, még húzzák, amíg már nem fáj eléggé.

Pedig ki is szervezhetnék! Felvehetnének valakit, aki megcsinálja és akkor már hozná a pénzt ez az új marketing csatorna.

De most nem is ez a lényeg, hanem a megoldás!

 



Hoztam neked egy chatbotot, ami leszoktat a halogatásról

 

Najó, lehet nem szoktat le róla, de segít abban, hogy a megoldandó feladatok ne felejtődjenek el.

 

A működése egyszerű és igen hatékony. Megírod neki, hogy mi az a feladat, amit el akarsz végezni, de mindig csak halogatod. A chatbot pedig heti 2x emlékezetet rá, hogy végezd el.

 

 

Így segít a chatbot leszámolni a halogatással
 
 

 

A chatbot 2 naponta elküldi neked azt a feladatot, amit eddig halogattál. Próbáld ki

 

 

Ismered a játékosítás elvét? A gamifikációt?

 

A chatbot használja a játékosítás elvét, jutalmaz és büntet. Ha nem végzed el a feladatot, akkor jön a büntetés. Ha sikeresen teljesítetted, akkor pedig a jutalom :)

 

Ennyire egyszerű.

Nem mondom, hogy szeretni fogod, hogy folyamatosan nyaggat messengeren, de az biztos, hogy semmit sem felejtesz el megcsinálni abból, amit beírsz neki. 

Mi tart vissza, hogy most azonnal kipróbáld?

 

Kipróbálom a chatbotot

 

 

ui.: majd írd meg mit szoktál halogatni és segített-e benne a chatbot. Ha pedig ismersz olyat, akivel szívesen megosztanád, akkor itt a remek lehetőség. Jelölj ki egy részt a szövegből és küld el az ismerősödnek a cikket.

Vissza

Címkék : tippek, hatékonyság

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 



Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.