[szoftver ajánló] Miről írj, hogy tele legyél olvasókkal?

Kategória: Több olvasó | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A Semrush csapata egy zseniális újdonsággal állt elő: Topic research

Ez a szoftver segít neked abban, hogy megtaláld a piacodon a legnépszerűbb tartalmakat és rengeteg téma ötlettel legyél gazdagabb. A szoftver a megadott kulcsszó alapján összegyűjti azokat a cikkeket és azok címét, amik a legjobban passzolnak a vevőid igényeihez.

A legjobb mégis az benne, hogy megtalálod azokat a gyakran ismételt kérdéseket, amikből a piacod fájdalom pontjait ismerheted meg.
 

[szoftver ajánló] Miről írj, hogy tele legyél olvasókkal?
 


SemRush szoftvere, ami segít megtalálni a vevőid számára legjobb tartalmakat és a piacod fájdalompontjait




Miért jó ha ismerem a piacom legfájóbb pontjait?
 

Ha tudod, hogy mi okoz problémát az embereknek, akkor tudsz olyan cikkeket írni, amikben ezekre a problémákra kínálsz megoldást. Így biztos lehetsz benne, hogy a cikked érdekes és olvasott lesz. A Google szállítani fogja rá a látogatókat és az emberek is szívesen osztják meg. Pusztán azért, mert segít és hasznos.

Vannak webáruházak, akik csak azzal megnyerik az árversenyt és a vevők szívét, hogy az ügyfélszolgálatra érkező kérdésekből külön cikkeket írnak. Önmagában ez a stratégia képes arra, hogy sikeres webáruházat üzemeltess.Hiszen minden cikked arról szól, ami érdekli az embereket.

A másik előnye a fájdalompontok ismeretének, hogy így tudod, hogy mire vágyik a piacod. Tudni fogod, hogyan kell csomagolni nekik a termékedet vagy épp milyen új terméket kell fejlesztened.

Tudni fogod, hogy a terméked/szolgáltatásod melyik előnyét hangsúlyozd ki, hogy találkozzon a piaci igényekkel. Ha már megvan a kapcsolódási pont, akkor mondd el, hogy még mi mindenre jó, mi mindenben segít.

 




Nézd meg videón a működését

Készítettem egy rövid videót, ami megmutatja neked, hogyan működik a SEMRUSH címsor keresője. Ebből meg fogod érteni a lényeget:


 


A videóban elhangzó linkek:

 

Tetszett a cikk? Szívesen olvasnál még hasonló szoftverekről? Írd meg nekünk vagy támogasd a munkánk egy lájkkal.

Vissza

Címkék : szövegírás, szoftver

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 



Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.