4# Mobil App napi 1000 Ft-ért? Interjú Toma Renátával

Kategória: Ötletből - Siker | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Most igazán megéri időben megrendelned a tartalommarketing a gyakorlatban című könyvet, mert az első 250 rendelő megkapja a TOP marketingesekkel és szakértőkkel készített interjúkat. Összesen 7 fantasztikus, egyenként 1 órás hangfelvételt készítettem, amiket árulni lehet, annyira hasznosak és szórakoztatóak lettek.

 

 

Extra bónuszok a leggyorsabbaknak:

 

4# Toma Renáta - AppHungary.hu

A mobil appok Wordpressét forgalmazzák, így lehetőséged van neked is, hogy saját applikációs legyen. Na de miért lesz ez neked olyan jó? Erről és még sok másról beszélgetünk ebben az interjúban.

 

 

4# Mobil App napi 1000 Ft-ért? Interjú Toma Renátával
 
 

 

Sorozatvállalkozó, aki elhozta a KKV-k számára is elérhető mobil appokat. Ha megtudod mi mindenre jó egy push üzenet, te is imádni fogod.

 

Sorozatvállalkozó, az APP hungary tulajdonosa, aki a mobil applikációkat teszi elérhetővé a kkv vállalkozók számára.

Ha valaha gondolkoztál, hogy mobil appod legyen, akkor hallgasd meg, mert kiderül, hogy a 2 milliós fejlesztési költséget hogyan tudták lenyomni a megfizethető napi 1000 Ft-ra.

Ha még nem tudod, hogy mitől olyan hatékony egy mobil applikáció és miért olyan zseniális eszköz a tartalommarketingben, akkor szintén érdemes meghallgatni ezt az 50 perces interjút.

Renáta igazi vállalkozó típus, akinek volt mexikói utazási irodája, hatalmas buszos cége és olyan izgalmas történeteket mesél, amiket muszáj hallanod.

Elképzelhető, hogy az interjú után te is akarsz majd céges magazint, de az biztos, hogy komolyan elgondolkozol a mobil applikációk bevezetésén.

A beszélgetésből kiderül mire képes a mobil app, mitől tud 95%-os megnyitást hozni a telefonra érkezett értesítés, hogyan növeli a céged értékesítését és presztízsét, hogyan lesz a rendezvényed nemzetközi színvonalú, és egyáltalán kinek van erre szüksége.

 



Bizonyára tapasztalod, hogy az e-mailezés egyre nehezebb, egyre kevesebben nyitják meg, és mennyire gyorsan fejlődnek azok, akik képesek az új technikai lehetőségeket felhasználni.

Persze eddig elérhetetlenül drága volt az, hogy legyen saját céges mobil appod androidra, iphone-ra, az folyamatosan karban kegyen tartva és frissítve, hogy kövesse a verzió változásokat.

A könyvemhez én is sokat kerestem olyan megoldást, amivel te is ki tudnád használni az appokban rejlő hatalmas potenciált és így, egy baromi ütős kommunikációs csatornád legyen a korábbi ügyfeleid, vagy az olvasóid felé.

El sem hittem, hogy a megoldást Magyarországon találtam meg, de örülök, hogy végül sikerül megosztanom veled ezt a nagyszerű eszközt, ami akár a Facebook hirdetéseket is meg tudja verni hatékonyságban és árban.

 

Belehallgatnál az interjúba?

 

Itt van egy pár perces rész az elejéből. A folytatás csak egyre jobb lett :)

 

A teljes interjú   perces és a könyvhöz adom neked

 


 

Ne csak ezért, de ha tetszett az interjú, akkor rendeld meg a Tartalommarketing a gyakorlatban könyvet és legyél az első 250 vásárló között.
 

Ha van olyan ismerősöd, akivel megosztanád, csak kattints lent a megosztási ikonokra.

 



Vissza

Címkék : TMGY

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 



Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.