[videó] VR szemüveget áruló blog elemzése

Kategória: Ötletből - Siker | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A tartalommarketing arra is képes, hogy támogassa a webáruházadat és erre egy tök jó példa a VR-centrum üzleti blogja.

A KKV Marketing csoportban kért meg a tulajdonosa, hogy nézzem át és mondjam el a véleményemet az oldaláról. Az egészet videóra vettem, mert a videó tökéletesen bemutatja, hogy mennyire egyszerűen belefoghat bárki az értékadó tartalommal történő értékesítésbe.

Felejtsd el az erőszakos és nyomulós marketinget. Adj inkább értéket az embereknek, hagyd, hogy megszeressék a vállalkozásodat és cáfold meg azt a képet, hogy a vállalkozó pénzéhes lelketlen alakok, aki mindenkin átgázolnak a profit érdekében. A tartalommarketing nem csak egy stratégia az értékesítésre, de egy szemléletmód is, ami valóban képes jobbá tenni a saját és mások életét.

Ha belevágnál, akkor gyakorlati lépéseket leírtam ebbe a 360 oldalas, keménykötésű fűzött könyvbe: Tartalommarketing a gyakorlatban

 

[videó] VR szemüveget áruló blog elemzése
 
 
 
 

 

A videóban megtalálod azokat a lépéseket, amivel te is vásárlókká alakíthatod az olvasóidat, akkor is, ha WordPress oldalt használsz

 

A videó lejebb van

 

Az üzleti blog felépítés, hogy olvasókban és vevőkben is bővelkedj:

 

Nézd meg a videót és csak állítsd be azokat, amik nálad hiányoznak.

A videó 27 perces és minden olyan fontos lépést tartalmaz, amit azonnal használni tudsz a saját üzleti blogod esetén. Ha pedig még nincs blogod, akkor abban fog segíteni, hogyan építsd fel a sajátodat. Érdemes menteni a videót a kedvencek közé, hogy elő tudd venni, amikor csak szükséged lesz rá.
 

 

 



 

 

Te is belevágnál a tartalommarketingbe?

 

Akkor neked való a Tartalommarketing a gyakorlatban című könyv, mert ott nem csak a z olvasószerzés és az olvasók vevőkké alakítása, de ugyan ilyen gyakorlati megoldásokat találsz a tartalomírásról, az Adwords hirdetésekről, a Facebook hirdetésekről, a remarketing listákról, a lead gyűjtésről, a Pinterestről és még számos hasznos, azonnal használható technikáról.
 

Ha másoknak is hasznos lehet ez a cikk,  akkor oszd meg velük.

 

 

Vissza

Címkék : esettanulmány, YouTube, látogatószerzés, vevőszerzés.

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Program vezető

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Arról írok, hogyan lehetnek kézzel fogható eredmények az üzleti célú blogolásból.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 



Hírlevél

 

Adatkezelési szabályzat | ASZF

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.